bootstrap buttons

Ik heet u van harte welkom op de website van TOP belangenbehartiging! 

Ik heet u van harte welkom op de website van TOP belangenbehartiging!

Mijn naam is Kevin Helsdingen. Na het opdoen van ruime werkervaring bij een gerechtsdeurwaarderskantoor en later bij een incasso-organisatie in de functie van juridisch medewerker, besloot ik voor mijzelf dat het tijd werd om me met de andere kant van de medaille te gaan bezighouden. Waarom? Ik voelde mij steeds meer betrokken bij de mensen die moeite hadden om hun financiën onder controle te krijgen en ik besloot om niet langer te incasseren maar om hulp te gaan verlenen.

Ik ben gaan werken als civiele bewindvoerder en ik heb ervaren wat voor mij werkt in dienstverlening, maar ook wat niet. Dit heeft mij ertoe aangezet om mijn eigen kantoor te beginnen. In mijn werkwijze ga ik voor Transparantie, Openheid en Professionaliteit.

Door mijn huidige universitaire studie rechten in combinatie met mijn ruime werkervaring op sociaal en maatschappelijk gebied, kan ik u oplossingen op maat bieden. Ook heb ik mij verder verdiept en bekwaamd in communicatie- en coaching technieken, alsmede in klinische psychologie.

Doordat ik tussen de regels van uw verhaal door luister is het vaak makkelijker om tot de kern van het probleem te komen. Samen zetten we de schouders eronder om uw financiën terug op orde te krijgen. Uiteindelijk bent u zélf degene die uw situatie weer onder controle gaat krijgen en daar help ik u graag bij!

Met transparant, open en professioneel bedoel ik dat ik u actief zal betrekken bij het hele proces. We maken duidelijke afspraken met elkaar zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten, maar ook wat niet. Dat ik (binnen de mogelijkheden die mij worden geboden) tot het uiterste ga om u te helpen. Maar ook - wanneer dit nodig is – positief kritisch naar u zal zijn en knopen voor u durf door te hakken bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Nog even dit. Voor veel mensen is het moeilijk om hulp te vragen bij financiële problemen. Maar vraag uzelf het volgende eens af: hoe fijn zou het zijn om rust te krijgen doordat u weet dat u geholpen wordt en het niet langer helemaal alleen moet doen? Ik heb een open houding en ik veroordeel niemand. Het verleden kunnen we niet veranderen, de toekomst wél!

Heeft u financiële hulp nodig? Laat het mij weten op info@topbelangenbehartiging.nl. Ik neem zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 2 werkdagen, contact met u op!

Met een vriendelijke groet,
Kevin Helsdingen

Mobirise
Adres

p/a Ettenseweg 4C8540
4706 PB Roosendaal

Contactgegevens

info@topbelangenbehartiging.nl   0165 - 32 67 00
( cliënten ma-do 10:00-11:00 )