web makerTOP belangenbehartiging helpt mensen om hun financiën weer op orde te krijgen in de ruimste zin van het woord. Ook de ZZP-ers en MKB-ers kunnen bij mij de hulp krijgen die ze nodig hebben. Deze laatste twee groepen vallen vaak buiten de boot vanwege het feit dat ze zelfstandig ondernemer zijn. Vaak gehoord is dat men de onderneming maar moet beëindigen om aanspraak te kunnen maken op financiële hulpverlening. TOP belangenbehartiging denkt hier anders over en wil u juist laten doen waar u goed in bent: ondernemen binnen uw vakgebied met mij als professionele partner aan uw zijde. Uiteraard bekijken we vooraf wel kritisch of uw onderneming levensvatbaar is. Op het moment dat we onverhoopt moeten besluiten dat het beter is om uw onderneming stop te zetten, kan ik u hierin ook begeleiden.

Omdat iedere situatie anders is en TOP belangenbehartiging op maat biedt, is het niet mogelijk om een algemene beschrijving te geven van een werkwijze die op ieder van u van toepassing is.

Wel begin ik altijd met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij ik bij u thuis, in uw vertrouwde omgeving, een open gesprek met u zal hebben en waarin we gaan bekijken of ik u een passende oplossing kan bieden. Maar ook heel belangrijk: of wij een goed gevoel hebben bij onze samenwerking. Het is immers niet niets om zomaar iemand toe te laten tot uw financiën.

Hiervoor is wederzijds vertrouwen een vereiste!

Het kennismakingsgesprek kost u niets anders dan wat van uw tijd en verplicht u tot niets. Indien wij besluiten om met elkaar te gaan samenwerken gaan we onze afspraken nader vormgeven. Dit doen we middels een plan van aanpak waarin ik u aangeef op welke wijze ik u denk te kunnen gaan helpen en wat hiervan de kosten zijn. De kosten en de mogelijkheden die er misschien zijn om een sponsor in uw omgeving te zoeken, zal ik tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid met u bespreken.

Duidelijke, transparante afspraken voorafgaande aan onze samenwerking vormen de basis, dus geen verrassingen of teleurstellingen achteraf.

Mobirise
Adres

p/a Ettenseweg 4C8540
4706 PB Roosendaal

Contactgegevens

info@topbelangenbehartiging.nl   0165 - 32 67 00
( cliënten ma-do 10:00-11:00 )